Wat wij doen?

U wilt toch ook een levende en bruikbare website voor uw bedrijf.

Cloud Hosting

Cloud Hosting

Een nieuwe vorm van hosting op geclusterde (aan elkaar gekoppelde) servers waardoor een grote schaalbaarheid ontstaat. De voordelen zijn betere beschikbaarheid, grotere betrouwbaarheid en hogere snelheid.

vps

Een VPS (Virtual Private Server) is een afgeschermde omgeving met gescheiden besturingssysteem op een virtueel opgedeelde server.

Met een VPS heb je op een betaalbare manier dezelfde flexibiliteit als met een dedicated server. Zo kun je je eigen instellingen beheren en software of services draaien.

Binnen een CDN zijn er meerdere servers verdeeld over verschillende locaties. Op iedere server wordt je website gecachet. Je website wordt omgezet in statische content en wordt voor de bezoeker bereikbaar gemaakt via de dichtstbijzijnde server. Hoe kleiner de afstand tot de server, des te sneller de pagina getoond wordt.

Een dedicated server, oftewel een specifieke server, is een server die helemaal alleen voor uw website draait, zonder dat u hem hoeft te delen met anderen en die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. U huurt de hardware van een provider, en daarbij krijgt u van de provider bescherming en beveiliging van het netwerk maar de rest kunt u helemaal zelf invullen.
1- Managed dedicated server: Hierbij wordt de server actief gemonitored en onderhouden door de server provider.
2- Unmanaged dedicated server: U hoeft dan wel niet de hardware te onderhouden maar de rest van het onderhoud komt volledig op uw schouders terecht.

Design

Design

Het internet is complexer dan ooit. Niet alleen geavanceerde laptops en computers gebruiken het web. Groten delen van het internet worden benaderd via mobiele apparaten. iPads, iPhone maar ook andere formaten toestellen, dit betekend dat uw website optimaal moet kunnen functioneren op talloze formaten schermen. Wij ontwikkelen “device onafhankelijk”. Kortom uw site ziet er gelikt uit op alle apparaten.

  • HTML5
  • PHP
  • CSS3
  • JQUERY
  • JAVASCRIPT

Wij ontwikkelen onze websites met de meest recente standaarden en technieken. Niets is ons vreemd.

Mobile App

Mobiele App

Wij kunnen voor app helaas geen vaste tarief hanteren. De kosten voor het laten maken van een app zijn sterk afhankelijk van de eisen die u in een app wilt hebben.

Uw website als mobiele app

We proberen een beeld te schetsen van de verschillende factoren waar u allemaal aan kunt denken als u een app wilt laten maken. Deze factoren zijn bepalend voor het uiteindelijke kostenplaatje.

Branding

Branding

Wilt u uw bedrijf opnieuw in de markt zetten, of een nieuwe leven inblazen waardoor uw doelgroep uw bedrijf beter zal herkennen. Het ontwerp van een logo, huisstijl, website of brochure vergt weliswaar een investering, maar het heeft absoluut meerwaarde. Een doordacht huisstijlontwerp straalt je kernwaarden uit, wie je bent en waar je voor staat. Dat gaat veel verder dan alleen een leuk logo.

De ‘wow-factor’ is mooi meegenomen, maar is niet het ultieme doel. Ontwerp volgt doel en niet andersom.

E-Commerce

Store

Een goed ontwerp, voor de webshop is een belangrijk onderdeel van de strategie en uiteindelijk het succes van de webshop. Naast puur het ontwerp is ook de gebruikers ervaring, performance en de toepasbaarheid op verschillende mobiele apparaten erg belangrijk..

Wat de meeste mensen niet weten is dat een SSL certifcaat verplicht bij wet is, wanneer u gaat werken met klantgegevens. Wij adviseren dan ook om altijd een SSL certficaat te bestellen om de klantgegevens zo goed mogelijk te beveiligen. SSL is verplicht gesteld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Men moet immers de informatie via een beveiligde verbinding versturen en SSL is de enige die breed wordt gebruikt. Boetes van het niet naleven kunnen oplopen tot 4500 euro. Mocht je nog vragen hebben over deze certificering, mail dan even.

Security

Security

Een website kan gehackt worden of besmet worden met een virus. En dat kan hele nare gevolgen hebben voor jou, bijvoorbeeld dat een hacker met jouw emailadres als afzender gaat spammen, waardoor jouw domeinnaam op een blacklist komt te staan. Het kan ook gebeuren dat een virus zich nestelt tussen de bestanden van je website en zo de computers van je bezoekers kan infecteren.

Maar hoe beveilig ik mijn site?

1- Contactformulieren op je site kun je beveiligen met een Captcha-code. Dat is een foto waarbij je de tekst moet overnemen.
2- Backups maken met een FTP-programma
3- Je website bestanden die lokaal op je computer staat doorlopen,rechten verlenen en zonodig met een virus scanner scannen.
4- Gebruik moeilijk te raden wachtwoorden met combinatie van tekens,letters en getallen erin.
5- Verkoop je online dan ben je verplicht met een SSL certificaat te werken. Dat is een directe, beveiligde verbinding. Je ziet dan een slotje in de adresbalk dat begint met “https” ipv “http”.
6- Als laatste kan je ook .htaccess en.htpasswd aanpassen zodat bepaalde ip adressen niet bij jouw website kunnen komen. Gebruik het bestand voor beveiligingsdoeleinden en denk dat het zeker een extra laag van bescherming kan zijn. Enige kennis is vereist wil je dit kunnen.

Content Writer

Content Writer

Het is in veel gevallen verstandig om teksten voor uw website op te laten stellen door een erkende tekstschrijver zodat uw diensten en producten goed verwoord worden, tevens zijn onze tekstschrijvers bekend met SEO waardoor uw website beter gevonden gaat worden door de zoekmachines. Wij werken samen met meerdere tekstschrijvers zodat wij voor elke website niche teksten aan kunnen leveren. Heeft u nieuwe teksten nodig voor uw website of wilt u meer informatie over tekstschrijvers, neem dan contact met ons op.

  • Verhalen zijn onverslaanbare dragers van informatie. Wil je dat bezoekers aan je website iets onthouden, vertel ze dan korte verhalen. Dat maakt het verhaal juist krachtig en dan komt je boodschap over.

Het kan zijn dat u uw diensten ook in het buitenland aan wilt bieden en het is dan vereist om uw website ook in de gewenste taal aan te bieden. Wij kunnen vertalingen aanleveren in meerdere talen en werken samen met gerenommeerde vertaalbureaus.

Social Media

Social Media

Sociale platformen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn beheersen steeds meer de digitale wereld. U kunt er niet meer omheen: social media horen een vast bestanddeel te zijn binnen uw marketingbeleid. Social media zijn een uitgelezen mogelijkheid om uw organisatie in the picture te zetten, mits dat doordacht gebeurt.

Udsign begeleidt u bij het effectief inzetten van social media om zo snel een gewenst imago rondom uw bedrijf te creëren. Bovendien zijn social media een extra kanaal om uw (potentiële) klanten te bereiken en om uw diensten en producten onder de aandacht te brengen.

Onze Design Pakket

Regular Plan

Lease Plan

Ecommerce Plan

Ecommerce Plan

Nog vragen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op!