Over Udsign

Wij zijn een creatief bedrijf met visie. Neem vrijblijvend contact op!

Het internet is niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij, en is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen medium. Om je concurrenten voor te blijven moet je de mogelijkheden die het internet te bieden heeft maximaal benutten. Hierbij is het van cruciaal belang om de juiste webdesign strategie toe te passen.

Wat kost het maken van een website?

udsign logo

Een website dat past binnen uw budget.

Het korte antwoord: bij Udsign kost een website tussen de € 800 en € 10.000. Maar dan weet je nog niks over hoe de prijs tot stand komt. Als je gaat zoeken op internet naar websiteprijzen word je niet veel wijzer. Bij de één kost een website € 250, bij de ander € 5000 of meer. Alles ertussen in kom je ook tegen. Om te begrijpen hoe de prijs tot stand komt moet je eerst weten hoe het ontwikkelproces van een website verloopt. Dit bestaat uit vijf stappen:

  • Het doel
  • De informatiestructuur
  • Het interactieontwerp
  • Het visueel of grafisch ontwerp
  • Het bouwen van de website

Veel goedkope websitebureaus slaan de eerste vier stappen over en beperken zich tot stap 5, het bouwen. Als deze belangrijke stappen worden overgeslagen kun je niet verwachten dat het doel van de website – dat waarschijnlijk niet eens is bepaald – wordt bereikt. Je krijgt dan bijvoorbeeld een webshop die slecht gevonden wordt in zoekmachines, een onlogische indeling heeft, en dus weinig klanten op zal leveren. Zo’n goedkope website kan er heel mooi uitzien, maar is niet functioneel, gebruiksvriendelijk, toegankelijk en vindbaar. En dat zijn juist de eisen waar een goede website aan moet voldoen.Voor € 250 laat je geen professionele website bouwen. Dat is weggegooid geld. Investeer liever in een goede en professionele website. Udsign adviseert u hierbij graag.

Website klaar, maar toch nog kosten

Nadat uw website af is heeft u ook nog kosten. In ieder geval voor de hosting en e-mail. Daar zijn allemaal verschillende prijzen voor te vinden. Het verschil zit hem vaak in de professionaliteit van de hosting en de service. Er zitten ook vaak nog kosten aan het beheersysteem waarmee u zelf uw website kunt onderhouden. We zien vaak dat webdesign bureau's deze niet van updates voorzien. Dit is wel belangrijk om hacks (inbraken op uw website) te voorkomen. Hou er dus rekening mee dat iets hogere kosten per maand voor uw website wel eens veel geld kan opleveren!

Minder is meer. Er zijn héél veel interactieve toepassingen beschikbaar op internet. De kunst is om hieruit een bewuste keuze te maken.

Wie zijn wij?

Udsign ontwerpt en bouwt complete websites op basis van jouw specifieke wensen. Daarin zoeken we de altijd de juiste balans tussen snelheid, kwaliteit en kosten. Udsign realiseert krachtige en stijlvolle websites met de laatste technieken en de eindgebruiker als uitgangspunt. Het uiterlijk van je website bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van je bedrijf krijgen. Het is daarom naast de structuur en werking van de website van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van de website past bij hoe je jezelf als bedrijf presenteert. Nog belangrijker is echter de kunst van het weglaten; een website laten maken zonder overbodige fratsen om zo een optimale gebruikerservaring te creëren.

Udsign onderscheidt zich in haar dienstverlening door een combinatie van professionaliteit, betaalbaarheid, persoonlijke aanpak en maatwerk. Benieuwd of wij dit ook voor u kunnen waarmaken? Kijk ook eens in ons portfolio en vraag onze klanten gerust naar hun ervaringen met ons.

Top Service

  • Full Service Webdesign

  • Nadat een website is opgeleverd helpen we je graag bij het onderhoud.

  • Wij adviseren u graag en zullen u een passend voorstel doen binnen uw budget.


1. Kennismaking

Samen bekijken we tijdens een intakegesprek wat er allemaal mogelijk is.


2. Brainstormen

Starten met het ontwerpen van de lay-out voor de website.


3. Project opleveren!

Na de testfase leveren we de website op en zetten we de website online.

Nog vragen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op!